one tree hill

A Tuti gimi ( One tree hill ) egy főleg gimnazistákról szóló dráma, amiben fontos szerephez jut többek között a család, a szerelem és a kosárlabda. 2003-tól fut Amerikában.Magyarországon 2011 május 28.ától kezdik az 5.évadot az Rtl klub-bon.2012 Januárjától kezdik vetíteni az utolsó 9.évadot!A blog nem egy hivatalos rajongói oldal, nem áll kapcsolatban a csatornával, a sorozattal, illetve a szereplőkkel sem és nekem semmi hasznom nem származik belőle. A multimédiás tartalomért felelősséget nem vállalok! Ha letöltesz valamit az oldalról, azt köteles vagy 24 órán belül törölni a gépedről!

Friss topikok

Linkblog

Újabb Partners előzetes

2012.05.27. 13:56 othfan

http://images5.fanpop.com/image/photos/30900000/Sophia-Bush-in-Partners-one-tree-hill-30948142-457-327.jpgSziasztok!Újabb előzetest hoztam Sophia sorozatához,amit hétfőnként fog sugározni a CBS

 

Szólj hozzá!

Új sorozatok

2012.05.19. 18:21 othfan

Sziasztok!Az OTH szereplői továbbra sem tétlenkednek, ugyanis kedvenceink új sorozatokban lesznek láthatóak!

Az egyikben Rob(Clay), a promoért katt a képre

666 Park Avenue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

666 PARK AVENUE

Készítő: David Wilcox
Szereplők: Terry O’Quinn (Lost, Harsh Realm), Rachael Taylor (Charlie’s Angels), Dave Annable (Brothers & Sisters, Reunion), Mercedes Masöhn (The Finder), Vanessa Williams (Desperate Housewives, Ugly Betty, South Beach), Robert Buckley (aki szemüvegben van)(One Tree Hill, Lipstick Jungle, Fashion House), Erik Palladino (ER, Over There), Helena Mattson, Samantha Jade Logan
Várható indulás: 2012. ősz, vasárnap 22.00

Sztori: a lakcímen egy társasház van, ahol bármi a tied lehet, amire vágysz, s melynek misztikus tulajdonosa és felesége fausti megállapodásokat köt az épületében élőkkel, kielégítve azok bármilyen vágyát – és ők nem is sejtik az igazat… Az árra lassan rádöbben a fiatal pár, akiket menedzsernek vettek fel a tulajok, mivel szembesülnek az egész épületet és ott lakókat behálózó természetfelettivel. A jó és a rossz harca modern köntösben.

A másik Sophia(Brooke) új sorozata szintén a képre kattintva láthatjátok a "betekintős" videót

Partners  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARTNERS

Készítő: David Kohan és Max Mutchnick (Will & Grace, Four Kings, Twins)
Szereplők: Brandon Routh, Sophia Bush (One Tree Hill), David Krumholtz (Numb3rs, The Playboy Club), Molly Shannon (Kath & Kim, Cracking Up, Saturday Night Live), Michael Urie (Ugly Betty), Tracy Vilar,
Várható indulás: 2012. ősz, hétfő 20.30

Sztori: többkamerás szitkom két lakótársról. Mindketten építészek, az egyik meleg, a másik nem és úgy élnek, mintha házasok lennének. Mármint látszólag, mert olyan viszonyuk. Egymáshoz.

Szólj hozzá!

Sophia Bush megjelenés és képek

2012.05.10. 20:04 othfan

Sziasztok!Bocsi,hogy nem voltam mostanában,de semmi hír nincs kedvenceinkről :( egyenlőre.De most hoztam pár infót :)Az első képek még április 26-án készültek Californiában, nyilatkozik arról,hogy milyen az élete az OTH után.

Sophia Bush Talks Life After 'One Tree Hill'

Sophia Bush rocks a pair of leather pants with a bright green clutch at Chateau Marmont on Thursday (April 26) in West Hollywood, Calif.

The 29-year-old actress recently chatted with OK! about life after One Tree Hill.

“It’s been interesting. I miss seeing our camera operators and our wardrobe department and the grips everyday, but I missed being home so much! It’s so wonderful to be there,” Sophia shared.

“And I thought I was going to have all this down time … and I’ve never been busier in my life!” she added. “I haven’t had the down time I’m looking for yet, but I feel great, I feel incredibly fulfilled, I’m happier than I’ve ever been!”

sophia bush chateau marmont 01
sophia bush chateau marmont 02
sophia bush chateau marmont 03
sophia bush chateau marmont 04
sophia bush chateau marmont 05

 

 

 

 

 

A második hír pedig az,hogy május 8-án Sophia megjelent a Lucky magazin partyján (aminek már szerepelt a címlapján) olyan sztárokkal együtt,mint Emily VanCamp vagy Christa B. Ellen.

 

Emily VanCamp: 'Lucky' Party with 'Revenge' Cast!

Lucky party celebrating June cover on Tuesday (May 8) at Sunset Tower in West Hollywood, Calif.

 Sophia BushArunashi gyűrűt és Amrapali fülbevalőt viselt.

emily vancamp lucky party revenge cast 02
emily vancamp lucky party revenge cast 04

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása