one tree hill

A Tuti gimi ( One tree hill ) egy főleg gimnazistákról szóló dráma, amiben fontos szerephez jut többek között a család, a szerelem és a kosárlabda. 2003-tól fut Amerikában.Magyarországon 2011 május 28.ától kezdik az 5.évadot az Rtl klub-bon.2012 Januárjától kezdik vetíteni az utolsó 9.évadot!A blog nem egy hivatalos rajongói oldal, nem áll kapcsolatban a csatornával, a sorozattal, illetve a szereplőkkel sem és nekem semmi hasznom nem származik belőle. A multimédiás tartalomért felelősséget nem vállalok! Ha letöltesz valamit az oldalról, azt köteles vagy 24 órán belül törölni a gépedről!

Friss topikok

Linkblog

Újabb adag Sophia Bush

2012.06.18. 17:26 othfan

Sziasztok!Nos újra Sophiáról hoztam híreket,képeket!

Az első adag kép Sophia Guatemala-i útja során készült,ahol a Pencils of Promise nevű szervezet keretein belül jutott el.Sophia osztotta meg a képeket,azzal a "kívánsággal 30.szülinapjára"(ami július 8-án lesz),hogy 30.000 dollár gyűjtsön a szervezetnek,akik gyermekeknek segítenek:iskolákat építenek,oktatásban részesítik őket!  

A másik adag képet pedig egy június 16-án megrendezett 30 under 30 party-n készültek,amit Californiában,LA-ben rendeztek meg.Sophia ismét remekül néz ki,imádom ezt az oldalfonatot a hajában :)

Sophia's Primary Photo

Sophia's Primary Photo 

Sophia's Primary Photo

Sophia's Primary Photo

Sophia's Primary Photo

Sophia's Primary Photo

Sophia's Primary Photo

Sophia's Primary Photo

Sophia's Primary Photo

 

 

 

http://bfanyc.com/images/events/20120617_Refinery29_30_LA_DXP_215/s/sIMG_3560.jpgImage preview

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://othfan.blog.hu/api/trackback/id/tr424596321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása